Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Ο Χάρτης της Ευρώπης σε τοίχο του σχολείου μας

Με σκοπό την επιμόρφωση των παιδιών τις βροχερές μέρες και όχι μόνο, ο σύλλογος γονέων κατόπιν συνεννόησης και με τη διεύθυνση του σχολείου μας προχώρησε στην αγορά και τοποθέτηση ενός πολιτικού χάρτη της Ευρώπης στον πρώτο όροφο. Ένα δώρο στους μαθητές των σχολείων μας για όμορφες αναζητήσεις...



1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε θερμά το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων κ΄ Κηδεμόνων για την πιο πρόσφατη δωρεά του στο σχολείο μας! Είμαστε ευτυχείς που, εκπροσωπώντας το σύνολο των γονέων, είναι συνεχώς δίπλα μας σύντροφοι στις ιδέες μας, αρωγοί στις ανάγκες μας διαθέτοντας προσωπικό χρόνο και κόπο και δίνοντας λύσεις σε υλικές ανάγκες . Οι τελευταίες τους προσφορές στερεοφωνικά, πρωτοχρονιάτικες πίτες, ο χάρτης και πολλά άλλα στηρίζουν τις προσπάθειες όλων μας να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο στους μαθητές και τις μαθήτριές μας!
    Η συμπαράσταση και η διευκόλυνση στο έργο μας που προσφέρουν και οι δύο Σύλλογοι Γονέων κ΄Κηδεμόνων των δύο συστεγαζόμενων σχολείων μας, 9ου και 10ου, τόσο με τις κοινές τους δράσεις και προσφορές, όσο και με τις ξεχωριστές τους είναι ανεκτίμητη και τους ευχαριστούμε θερμά!
    Ήδη αναμορφώνουν με κοινή τους προσπάθεια την αίθουσα εκδηλώσεων των σχολείων μας και την μικροφωνική εγκατάσταση διαθέτοντας ένα πολύ σημαντικό ποσό, ενώ ακολουθεί το Πολιτιστικό Διήμερο Ειδικού Σκοπού που οργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου στο χώρο του σχολείου το Σαββατοκύριακο 1 – 2 Φεβρουαρίου 2020με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για παρεμβάσεις στους προαύλιους χώρους των σχολείων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή