Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Παραλαβή αναμνηστικών φωτογραφικών πακέτων

Αγαπητοί γονείς.

Είναι η πρώτη μας επικοινωνία μετά το κλείσιμο των σχολείων.

 Ελπίζουμε όλοι να είστε υγιείς και το διάστημα αυτό να πέρασε όσο το δυνατόν πιο «ανώδυνα». Λήγοντας τα μέτρα προστασίας και περιορισμού, επιστρέφουμε σιγά-σιγά  στην καθημερινότητά μας.

Πριν λίγες ημέρες παραλάβαμε τα αναμνηστικά πακέτα από τη φωτογράφιση των παιδιών που είχε γίνει για τη σχ. χρονιά 2019-2020.  Υπό φυσιολογικές συνθήκες αυτά θα μοιράζονταν στις τάξεις των παιδιών όμως τώρα αφενός λόγω των μέτρων προφύλαξης και αφετέρου ότι τα σχολεία δεν έχουν ανοίξει ακόμα , θα γίνει με διαφορετικό τρόπο η παραλαβή και η πληρωμή τους.

Μέλη του Δ.Σ. θα βρίσκονται τις παρακάτω μέρες και ώρες στην είσοδο του σχολείου μας από την οδό Ματρόζου για να μοιράσουν τα πακέτα

Υπενθυμίζουμε ότι το κόστος του πακέτου είναι στα 10€ και η αγορά του είναι φυσικά προαιρετική.

Θα παρακαλούσαμε πάρα πολύ να τηρηθούν αυστηρά οι ημερομηνίες και ώρες που αναφέρονται παρακάτω

Έχουμε κάνει προσπάθεια γονείς με 2 ή παραπάνω παιδιά σε διαφορετικές τάξεις να παραλάβουν μία φορά. Στην περίπτωση αυτή θα παραλάβετε την πρώτη κατά σειρά ημέρα (δηλαδή εάν υπάρχουν αδέρφια σε Α και Στ τάξη η παραλαβή  θα γίνει τη μέρα που θα μοιραστεί η Α τάξη)

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεχή στήριξή σας στις δράσεις & τις προσπάθειές μας κι ευχόμαστε σύντομα να τα πούμε και πάλι από κοντά.

Με εκτίμηση

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

 

Ημέρα

Ώρα

Τάξεις

Δευτέρα 25/5

19:00-20:30

Γ & Δ

Τρίτη 26/5

19:00-20:00

Α & Ε

Πέμπτη 28/5

19:00-20:00

Β & Στ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου